Sydenproblemer 11


Strand (3 of 6)Assosiasjonene til en episode av charterfeber oppsto en dag vi lå på stranda og parasollen hadde kilt seg fast. Det måtte to mennesker og en diskusjon til for å få løsnet den. Spiren til et nytt bloginnlegg var lagt. Det å være i Syden byr på en del daglige problemer. Problemene vi har støtt på er (vil oppdateres underveis):

Hvordan bli brun på sidene og undersidene av armene?

Hvordan unngå solbrilleskille?

Hvordan få god utsikt og noe å følge med på når tidevannet går oppover og man må flytte seg lenger opp på stranda?Strand (5 of 6)

Hvordan få snudd solsenga i riktig retning etter hvert som sola går over himmelen når det er fullt av solsenger rett ved siden av?

Hvordan få snudd strandteppet når sola går over himmelen uten å få sand på og samtidig bestemme om det skal ligge 50 cm til høyre eller venstre for sekken i sanda?

Hvordan få lukket parasollen når den har kilt seg fast?Strand (4 of 6)

Hvordan få på seg sandaler etter en tur på stranda uten å få sand i sandalene?

Hvordan lese bok i en komfortabel stilling mens man soler seg på ryggen eller på magen, uten at armene sovner og man får vondt i nakken?

Hvordan unngå å få hele stranda inn i båten etter en dag på stranda?

Hvordan unngå å bli marinert i sand og salt når man skal smøre seg med solkrem?Strand (6 of 6)

 

 

 

 

 

 

 

 

Strand (1 of 6)

 

Strand (2 of 6)

 

Tekst Ingunn, Foto Snorre


11 tanker om “Sydenproblemer

 • Tormod

  Her var mange velkjente problemer, det er litt rart hvordan det alltid vil dukke opp «nye problemer» når man er på ferie (eller som for dere, en jordomseiling )
  Men i mange tilfeller er det vel de små tingene som gjør mest inntrykk
  Er nok IKKE litt misunnelig

  Kos dere videre

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Ja, ikke sant?! Vi følte oss litt som i episode av charterfeber her en dag da vi lå på stranda og parasollen hadde kilt seg fast. Det måtte en diskusjon og to mennesker til for å få løsnet den. Slik fikk jeg assosiasjonen til fortelleren i realityserien Charterfeber og alle problemene som oppstår der, og spiren til et nytt bloginnlegg var lagt;)

 • Laila Hafredal

  Ja, det skal ikke være lett. Skjønner det er et ganske tøft liv dere lever. Dere får gjøre det beste ut av det 😉

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Haha, nei det er hardt! Må jo rapportere om noen problemer vi har på tur også;)

 • Carina

  Store problemer, store fornøjelser. Glæder os til at høre mere og møde jer igen.
  Jan & Carina (S/Y Louise)

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Ja ikke sant?! Kan tenke meg dere kjenner dere igjen? Så oppdateringene deres på facebook, ser ut som dere koser dere i Santa Cruz. Vi har nå ankommet Los Cristianos og ligger på anker etter en flott seilas med «nærkontakt» med hval igår!:) Gleder oss til å se dere senere. God seilas videre!

   • Carina & Jan S/Y Louise

    Så morsomt. Vi måtte idag vige for fire voksne hvaler og en unge på vores tur fra Santa Cruz de Tenerife til Las Palmas. Vi bliver her et par dage, lidt reparationer mm. Forventer at sejle til Puerto Mogan og være der lidt.
    Også god seilas til dere og vi glæder os til at se jer igen!
    Take care!

 • Sissel Føreland

  Ja, det er ikke problemløst å feriere i Syden, spesielt når man attpå til må ombord – og da ofte med sand mellom tærne – . Men det aller værste er vel sand i håndkle/ håret og klærne som blir strødd omkring på dekk og i salongen/lugarene. Hmmm… det skal ikke være lett nei!!

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Så sant så sant:) Men vi løser deg alltids på en måte her om bord i Spinnvill!

   • Arne Klüver

    Dere vasker vel bare håret før dere går ombord igjen jenter. Det å vaske langt hår i sjøen er jo det beste dere kvinner kan gjøre med håret deres. Det blir så flott og fløffig av det! Min kone forlangte nesten å få lagt inn saltvann hjemme da vi kom hjem !

    • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

     Hehe. Det tipset skal vi ta med oss Arne 🙂 Hittil har det vært såpass «korte» seilaser at det har blitt lite hårvask, men de tider er forbi når vi forlater kanarieøyene! Håper du har hat en flott seilsesong der hjemme. Hilsen skippern

Det er stengt for kommentarer.