Takk til!


 Takk til!

På denne siden vil vi etterhvert legge inn kreditering til de som har hjulpet oss ekstra mye på veien mot drømmen 🙂

Takk tilForKontakt/hjemmeside
Modern, Fadern og Brodern - fam FørelandFor at dere har støttet oss, hjulpet oss, kommet med råd, og gitt næring til drømmen i tunge tider. Det er helt fantastisk å ha så positive folk med på laget! Takk også for all hjelp med badeplatform, oppussing av båten og at dere seiler den fra påske til sommer 🙂 Det hadde ikke gått uten dere!
S/Y To FluerDere gav oss ideen om bistandsprosjektet, inspirasjon gjennom boken deres, og masser av hjelp via møter og e-post. TUSEN TAKK!
S/Y EmpireMasser av tips, triks og gode råd! Inspirasjonen har blomstret når vi har truffet dere, og vi gleder oss til flere møter!
S/Y Snorre IVTusen takk til Helge og Maggen for at dere tok meg med ombord fra St. Martin til Norge i 2006 🙂 Det var under en bikkjevakt midt på Atlanteren at eventuelle rester av tvil forsvant - Jeg skulle på tur med egen båt. Det er også veldig godt å kunne ringe hvis man lurer på noe, eller diskutere noe sammen med Helge og Fatter'n. Takker og bukker.
Gisle LangsletMedisinsk sykurs, tips om hvilket syutstyr vi trenger og felleskatalogMagnus og Marte HafredalSupert heldagskurs i førstehjelp, innsetting av kanyler, nesekantareller og andre medisinske nødvendigheter. Tusen takk for diverse utstyr!
Mari SandTusen takk for medisinsk veiledning!