Sponsorer


 

Våre sponsorer

På denne siden kommer alle som har valgt å sponse oss privat på turen. Vi setter utrolig stor pris på hver og en av dere, og det er til stor hjelp for oss å få gode priser på varer og tjenester, eller få med litt ekstra utstyr på turen 🙂 Tusen takk til dere alle sammen!

 

Holmen Yachtværft

Eivind Bogerud fra Holmen Yachtværft og skuta SY Empire har vært helt fantastisk mot oss. Vi har fått holmen yatchverft
utrolig bra priser på alt vi kan komme til å tenke på av utstyr, og ikke minst har vi fått svært kompetent veiledning i valg av utstyr. Uten Holmen og Eivind hadde utstyrskostnadene føket betraktlig høyere i været! Helt fantastisk, og veldig hyggelig å hilse på! Tusen takk for all hjelp og gode råd!

 

 

Gouda reiseforsikring

Pia Henriette hos Gouda forsikring har vært super positiv siden første gang vi pratet sammen. Gouda tente på prosjektet og turen vår, og bestemte seg raskt for å gi oss 20% rabatt på sin beste forsikring! Snorre hadde heldigvis Gouda når han ble syk i India i 2006, og hjelpen han fikk da var enestående! Vi er glade for å ha Gouda med på laget!

 

 

Profila.no

En hver båt med respekt for seg selv må ha skikkelig navndekor på baug og hekk! Et raskt googlesøk ledet oss rett til Profila.no. Etter en hyggelig telefonsamtale var saken klar, Profila kunne lage akkurat det vi trengte til en svært hyggelig pris! Etter å ha sendt over vår litt spesielle «Las Vegas style» font til gutta på Profila, tok det ikke lang tid før vi fikk fult oppsett tilbake på mail med mål og farger. Etter litt god kunderådgivning var alt klart, og navn i metallic GULL til baug og sort til hekk var på vei i posten! Sjefen på profila er en kjernekar, og etter å ha hørt om prosjektet og turen vår var saken klar – Det blir ikke noe regning på dette, god tur og lykke til! Tusen takk til Profila.no for å ha satt prikkene i navnet vårt! 🙂

 

RESERVEdeler24.co.no

Plutselig ramlet det inn en e-post hos oss fra RESERVEdeler24. Alex, en veldig hyggelig kar hos dem hadde sett hjemmesiden vår, og lurte på om de kunne sponse oss på turen! Helt fantastisk 🙂 Trenger du reservedeler til bilen din, så er dette stedet du handler.