Grenadinene the movie 12


Welcome to paradise

 

Grenadinene var en utrolig opplevelse, og endelig har vi fått satt sammen noen klipp fra dette Paradiset!

Sett av noen minutter og bli med på en snartur både over og under overflaten 🙂

 

 

Grenadinene from Snorre Føreland on Vimeo.


12 tanker om “Grenadinene the movie

 • Helge Klüver

  Du skriver meget bra Ingunn, og du har laget en meget fin video Snorre. Fikk følelsen av å være undervanns på Tabago kays og for anker i Admirality bay igjen! Mange takk til dere begge! Helge

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Tusen, tusen takk Helge:) Det varmer et skipper og førsteoffiser hjerte med slike ord! Morsomt at vi fremkaller gode minner til dere to hardbarka seilere. Vi koser oss veldig her i paradis. Dominica innfrir forventningene:) Kos dere hjemme, ser og hører det er bra skiføre!

 • ChrisR

  Langfilm jo! 🙂 superkoselig, dere henger jo rundt i paradis ser man. Toppturen så spennende ut! Er det noe farlig dyreliv å passe seg for?

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Takk, takk Chris! Nå er det ikke lenge til du skal være med på det samme:) Gleder oss så til dere kommer på Spinnvill om bare en måneds tid. Vi har ikke hørt om noen farlige dyr, i alle fall ikke på land. HEr på Dominica fortalte guiden oss igår at det ikke fantes et eneste giftig dyr i hvert fall. Møter du på Sting ray i havet kjæler du ikke med halen hans i tillegg er det vel noen andre skumle saker, haier og sånt, men vi har ikke møtt på noen farlige episoder.

 • Live H. Lilienberg

  Lekker film , flotte bilder og koselig å høre stemmene dere’s god tur vidre klemmer fra tante Live

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Takk for det tante Live 🙂 Håper på å få til mer filmer nå fremmover, er veldig gøy å lage – men tar en god del tid. Film fra Atlanterhavskryssingen er hvertfall på trappene.

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Tusen takk, Maggen! SÅ gøy at dere ser filmene og koser dere med det:) Vi koser oss glugg på Dominica, er virkelig naturperle!

 • Sissel Føreland

  Her var det mye god stemning på de herlige Caribiske øyer. Skulle gjerne vært med på beach partyet med hummerkalaset. Kos dere på Dominica. Klemmer fra de entusiastiske ski»farerne» på Gautefald. Psst…. i helga var det et utrolig fantastisk skiføre med rett temp og strålende sol…

  • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

   Ja, det er helt herlig her nede:) Så nettopp gjennom mange klipp som også skulle vært med på filmen, men kan ikke få med alle inntrykk da ville det blitt laaang film. Hummerkalas var legendarisk. Høres ut som dere koser dere med herlig skiføre på Gautefall. Deilig. Vi hadde en aldelesflott tur til Boiling lake igår, litt av en tur. Ganske tøff med 1222 moh, 14 km og 7 timer ute i svoveldampende luft. Fantastisk område!

   • Tormod

    Har dere tid til å produsere/redigere, så kan jeg love at vi på denne siden av kloden, blir ikke lei av å se LANGE filmer med dere i «hovedrollene» … Helt herlig med levende bilder… Ellen lurer på hvor langt opp dere hadde kjørt (høydemeter) før dere hadde begynt å gå …

    • Ingunn Narverud Innleggsforfatter

     Haha, Tormod, veldig koselig at du liker filmer med de Spinnville i hovedrollene. Det kommer nok en ny før du aner det, og den er lengre enn de andre to, det kan jeg love deg. Kos dere med den! Til Ellen vi kjørte bussen opp til 700moh før vi begynte å gå oppover vulkanen:) Flott tur, men enda flottere var turen vi hadde til Boiling lake her på Dominica. 1222 moh til vulkansk aktivitet i verdens nest største kokende innsjø. Ubeskrivelig tur!

Det er stengt for kommentarer.