Bidrag privat


Hvordan kan DU bidra?

Du kan bidra til vår innsamling til SOS-barnebyer i Ipiales på to måter:

  • Gi et konkret beløp via siden «Jorden rundt for sårbare barn» under SOS-barnebyer sine hjemmesider
  • Gi utstyr til bruk på vår jordomseiling som vi selger på auksjon etter turen, hvor pengene går til SOS-barnebyer, Ipiales

I samarbeid med SOS-barnebyer har vi opprettet en sikker løsning for bidragsytere til bistandshjelpen. Slik vil alt som gis i bidrag gå

Gi et bidrag

Gi et bidrag

direkte til SOS-barnebyer uten oss som mellomledd. Løsningen heter «Min innsamling» og prosjektet vårt har en egen side  kalt «Jorden rundt for sårbare barn» på SOS-barnebyer sine hjemmesider. Ved å følge lenken under kommer du direkte til denne siden. Her kan du lese om prosjektet og velge hvordan du gir ditt bidrag, enten via kort eller faktura.

Vi har også satt opp ulike bistandspakker, et alternativ til å velge et fritt beløp. Under ser du de ulike bistandspakkene med konkrete beløp og hva du får igjen ved å gi dette.

Gi et bidrag til barna i Ipiales

Når du har gitt et bidrag, fyll inn skjemaet under slik at vi kan publisere din/deres informasjon under siden Bidragsytere. Hvis du har gitt en bistandspakke, husk å kryss av på skjemaet hvilken pakke du har gitt.

 

Privatepakker:

(Last ned pdf med Bistandspakker privat og eksempel på takkekort)

 

Vinterklær

Hva: Vinteren i fjellområdet Ipiales blir kalde og mange familier har ikke råd til å kjøpe vinterklær til barna sine. Vær med å gi barn i Ipiales gode vinterklær så de slipper å grue seg til vinteren.
Pris: 250 NOK
Dere får:
Takk på vår hjemmeside.
Tilsendt takkebrev fra SOS-barnebyer som PDF per epost (fint å gi i gave/ henge på kjøleskapet).

 

Skolebøker

Hva: Mangel på utdanning er en av de største utfordringene i fattige land. Gi barn i Colombia muligheten til å gå på skole. Bidraget dekker skolebøker for 10 barn i Ipiales i et år.
Pris: 500 NOK
Dere får:
Takk på vår hjemmeside.
Tilsendt takkebrev fra SOS-barnebyer som PDF per epost (fint å gi i gave/ henge på kjøleskapet).

 

Skolegang

Hva: Gi ett barn i Ipiales muligheten til å gå på skole i ett år. Mangel på utdanning er en av de største utfordringene i fattige land. Bidraget dekker ett års støtte til skoleavgift, skolesekk, skoleuniform, bøker og annet skolemateriell.
Pris: 750 NOK
Dere får:
Takk på vår hjemmeside.
Tilsendt takkebrev i A5 (fint å gi i gave/ henge på kjøleskapet).

 

Familiesponsor

Hva: Mange familier i Ipiales er svært fattige og trenger hjelp for å kunne gi barna sine en god oppvekst. Bidraget gir ett vanskeligstilt barn og dets familie i lokalmiljøet støtte til skolegang, mat medisinsk og psykologisk hjelp etter behov i ett år. Støtten gir langvarig hjelp som er avgjørende for barna og familienes fremtid. Det gis også tilpasset støtte til yrkesutdannelse og psykososial hjelp til foreldre og omsorgspersoner ut ifra behov, slik at de på sikt blir i bedre stand til å ta vare på barna sine. Gi et bidrag som er med på å løfte lokalsamfunnet i Ipiales og gi barna en lysere framtid.
Pris: 2 000 NOK
Dere får:
Takk på vår hjemmeside.
Tilsendt takkebrev i A5 (fint å gi i gave/ henge på kjøleskapet).

 

 Gi et bidrag til barna i Ipiales ved å trykke her (beløpet du gir er et engangsbeløp)

 

 

Innsendingsskjema for gitt bidrag.

Bruk først linken «Gi et bidrag til barna i Ipiales ved å trykke her» til å gi ditt bidrag. Fyll deretter ut skjemaet under for kreditering på vår hjemmeside, om du har valgt en bistandspakke vil du også få tilsendt hva som står under «Dere får» i pakken du har valgt.
[contact-form-7 id=»333″ title=»Bidrag privat»]