1000 ting å gjøre!!!!


Hei alle sammen!

Nå har det vært 1000 ting å gjøre! Vi har jobbet som gale for å få denne nettsiden opp å gå (det tar jaggu lang tid å sette opp sånt som dette her, selv om hjelpemidlene er helt rå!), vært i masse møter med SOS-barnebyer for å få  spikra opplegget der, jobba med båtkjøp (som ikke er en «walk in the park» når en har med en annen kultur og et annet språk å gjøre) og ikke minst har det vært mye å gjøre på de vanlige jobbene våre!

NÅ BLIR DET DEILIG MED JUL

Men det er jo veldig gøy også. Sitter hele tiden og følger med på hvor mange som har vært inne på sidene og sett, hvilke sider som er mest populære og ikke minst – har det kommet inn noen penger til innsamlingen vår!?!

Blir spennende å se om mange kunne tenke seg å kjøpe julegavene «nede i Colombia» i år!

I kveld var den store planen å få sendt ut søknad om bistand til Ipiales til ulike bedrifter – men plutselig hadde hele kvelden gått med til å finpusse på ting på hjemmesiden, samt å jobbe med dokumentene vi skal sende ut. Får ta det imorgen isteden:)

Forresten, hvis du ser nede i høyre hjørne, så har vi nå fått en «Follow»-funksjon på bloggen! Det vil si at hvis du liker det du ser her, og har lyst til å se mer av det, så trykker du på follow-knappen, smetter inn e-posten din og trykker på knappen 🙂 Da kommer det en liten e-post til deg hver gang vi legger noe opp her på bloggen 🙂 Enjoy!

Hilsen Snorre og Ingunn – klare for loppekassa!